VIER DE LENTE SAMEN MET MAILTAILS

Over ons

 

Dyan Tjon van cocktailbar service Barblog.nl is al ruim 30 jaar met veel passie actief in de horeca. Achter bars, in de keuken, als brand ambassador, als docent, adviseur en als receptenschrijver wordt steeds nog steeds intens genoten van het resultaat van de sfeeroverdracht.

In samenwerking met verschillende collega’s uit de horeca gaan we zorgen voor een experience die je thuis zelf kunt creëren, zonder dat je daarvoor allerlei ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Met de huidige situatie rondom COVID-19 is het voor ons onmogelijk geworden om de service die we gewend zijn te leveren op locatie te continueren. Wel kunnen we er natuurlijk voor zorgen dat jij in de thuisomgeving de sfeer kunt oproepen die hoort bij het genieten van een lekkere cocktail. Onze relatiespreiding ligt door heel Nederland en een stukje daarbuiten. Op de fiets springen en op 1,5m voor de deur leggen is zodoende geen optie. Niet als je het deze week nog in huis wilt hebben…

Een trouwbranche vriendin van ons, Lotte Ramondt van Sweet Charlotte, doet al jaren “Taartpost”. Een brievenbuspakket met taart samples. Dat inspireerde ons om een aantal van onze zakenrelaties een echte cocktail experience door de brievenbus te laten beleven. Met een brief erbij, feestelijk verpakt , compleet met de herkenbare garnish die we altijd gebruiken. Zo konden we toch nog wat van onze sfeer in verbinding stellen met de collega’s.

Al snel volgden de reacties waarin gevraagd werd naar de nabestel-mogelijkheden en ook via vrienden op social media was de interesse gewekt. Tijd dus om te gaan organiseren. Een naam bedacht voor cocktails die je per post stuurt. Cocktails by mail. Mailtails. Zo geschiede. En nu kun jij in een handomdraai genieten van onze vers bereide cocktails!