VIER DE LENTE SAMEN MET MAILTAILS

FAQ

Hoe worden de Mailtails verpakt?

De cocktails worden vacuum geseald in een zakje. De Mailtails worden geleverd met gedroogde garnish en een decoratief papieren rietje. Aan de verpakking wordt ook een geschreven gebruiksaanwijzing toegevoegd. Hierop is ook een QR code te vinden die je doorstuurt naar verschillende begeleidende video's.

Kun je Mailtails als cadeau verzenden?

Natuurlijk kun je ook voor iemand anders bestellen en samen proosten op een afgesproken moment. Gewoon even het gewenste afleveradres invoeren. En om het nog persoonlijker te maken voeg je een bericht toe aan je verrassing. Dit bericht kun je invoeren tijdens het afrekenen. Wij printen het dan voor je uit en voegen het toe aan je bestelling!

Wat zijn de verzendkosten?

De Mailtails worden in eigen beheer bereid en verpakt. De verzending wordt in Nederland verzorgd door partner PostNL. De verzendkosten bedragen EUR 4,95. 

Op welke dagen worden de Mailtails verzonden?

Je kunt 24/7 je bestellingen plaatsen. Wij versturen de Mailtails binnen 1 a 2 werkdagen zodat we meerdere bestellingen kunnen clusteren.

Hebben jullie cadeaubonnen?

Jazeker! Als je de keuze vrij wilt laten voor de ontvanger kun je ook besluiten om gebruik te maken van een Mailtails Gift Card. Gift Cards zijn verkrijgbaar in €10, €25, €50 en €100. 

Hoelang zijn de Mailtails houdbaar?

De alcoholhoudende cocktails zijn zeker een maand houdbaar en de alcoholvrije cocktails 14 dagen. De cocktails worden na ontvangst bij voorkeur gekoeld bewaard.