WOENSDAG IS ONZE VASTE VERZENDDAG

Hoe werkt het?

HOE WERKT HET?

We hebben een selectie gemaakt van de meest lekkere en feestelijke cocktails. Deze hebben wij in onze bar voorbereid en vacuum verpakt voor verzending per brievenbuspakket. Compleet met de garnering erbij. Wat je zelf nog moet toevoegen zijn de ijsblokjes en in een enkel geval wat (plantaardig) eiwit. Hierin word je begeleid middels een videohandleiding.

VERZENDKOSTEN

De Mailtails worden in eigen beheer bereid en verpakt. De verzending wordt in Nederland verzorgd door partner PostNL. De verzendkosten bedragen EUR 4,95 voor A5 en A4 brievenbuspakketten tot 2 kg. Voor eventueel grotere bestellingen die niet door de brievenbus passen geldt voor standaardverzending EUR 7,25. Buiten Nederland, maar binnen Europa rekenen we EUR 12,95 per pakket.

Zakelijke orders (>100 st) worden doorgaans per koerier bezorgd.

 BESTELLEN 

Je kunt 24/7 je bestellingen plaatsen. Deze bestellingen worden verzameld, vers bereid en verzonden op elke woensdag, zodat jij je Mailtails op vrijdag in de bus hebt voor het weekend. Wil je zeker weten dat je Mailtails meegaan met de verzending?- Bestel dan uiterlijk vóór woensdag 12:00 uur. Alle bestellingen die na woensdag 12:00 uur worden geplaatst worden meegenomen voor bereiding en verzending op de volgende weeklevering. We werken met verse ingrediënten en op deze manier voorkomen we dat de zendingen in het weekend op het depot van PostNL blijven liggen.

 LET OP Momenteel heeft PostNL, die onze pakketten bezorgt, de volgende melding op de homepage staan:

Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk te bezorgen. Volg je pakket via track & trace.

 MAILTAILS CADEAU GEVEN

Natuurlijk kun je ook voor iemand anders bestellen en samen proosten op een afgesproken moment. Gewoon even het gewenste afleveradres invoeren. En om het nog persoonlijker te maken voeg je een bericht toe aan je verrassing. Wij printen het dan voor je uit en voegen het toe aan je bestelling!

Als je de keuze vrij wilt laten voor de ontvanger kun je ook besluiten om gebruik te maken van een Mailtails Gift Card. Gift Cards zijn verkrijgbaar in €10, €25, €50 en €100.